Contact

SARAFIJN CENTRUM

Antwerpsedreef 51

Ingang centrum via Ten Halvelaan

2980 Zoersel

België

M +32 476 905 003

Info(@)sarafijn.be

© 2018 by SARAFIJN. All rights reserved.

Privacy Policy

Wij respecteren jouw Privacy

 

 

Sarafijn VOF respecteert je privacy.Deze privacy policy is van toepassing op de bescherming van jouw persoonsgegevens en is in regel met de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht wordt vanaf 25 mei 2018.

VERZAMELING EN REGISTRATIE VAN PERSOONSGEGEVENS
Sarafijn VOF registreert je persoonsgegevens doordat je je aanmeldt voor een opleiding, een online-opleidding of een persoonlijke sessie. Je verstrekt ons zelf de gevraagde gegevens.

Om in te schrijven voor de opleidingen en de nieuwsbrief vragen wij je om ons jouw naam en voornaam, telefoonnummer, adres en e-mail adres te bezorgen. Om te kunnen factureren vragen wij je tevens jouw praktijkgegevens. De gegevensverwerving gebeurt aan de hand van standaard (inschrijf)formulieren en worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Overeenkomstig de wet ter bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer van 8 december 1992, het Koninklijk Besluit van 4 april 2003 en de General Data Protection Regulation (GDPR) die op 25 mei 2018 van kracht wordt en waaraan alle Europese organisaties zich moeten houden inzake persoonlijke gegevens, heb je te allen tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen.


GEBRUIK VAN JE GEGEVENS

Je gevens worden enkel gebruikt om onze dienstverlening optimaal te laten verlopen :
- voor boekhouding, betaling, facturatie;
- voor mailing via nieuwsbrieven en email;
- om te bellen in dringende gevallen voor annulering of verplaatsing van individuele sessies of groepslessen;

Je gegevens worden veilig bewaard en niet gedeeld met derden.
Je gegevens kunnen intern wel gebruikt worden voor statistische doeleinden.


COMMUNICATIE OVER PERSOONSGEGEVENS

Sarafijn VOF wordt vertegenwoordigd door Heinrike Bergmans, zij is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacy verklaring. Klik je vanuit de website van Sarafijn door naar één van de overige docenten, dan is hun privacy policy van toepassing.
Iedere communicatie hierontrent kan gevoerd worden met
Heinrike Bergmans

Antwerpsedreef 51

2980 Zoersel

België

Mobiel - +32 476 905 003

Mail info(@)sarafijn.be

Wil je inzage in je persoonlijke gegevens of wil je wijzigingen aanbrengen, dan dien je - samen met je verzoek - je te legitimeren door een kopie van je identiteitskaart.
Indien je verzoek terecht is, zal Sarafijn VOF je verzoek inwilligen.

Je hebt de mogelijkheid klacht in te dienen bij de privacycommissie via https://www.privacycommission.be/nl of via de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.

 

COOKIES VAN DEZE SITE

 

Zoals de meeste websites gebruikt onze website cookies om van jouw bezoek een aangename ervaring te maken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op jouw computer geplaatst worden wanneer je websites bezoekt.
Onze cookies helpen ons
- de website te laten werken zoals jij verwacht;
- jou een login te besparen telkens je de website bezoekt, ook de online-opleidingen;
- de snelheid en veiligheid van de website te verbeteren;
- bij onze marketing.

We gebruiken cookies NIET om
- persoonlijke informatie te bekomen over jou;
- gevoelige informatie in te winnen;
- gegevens door te spelen aan adverteerders;
- persoonsgegevens te delen met derden.

Wij gebruiken Google Analytics en Mailchimp om bezoekerstatistieken te consulteren zoals het aantal bezoekers, bezoekduur, geconsulteerde pagina’s enz. Dit helpt ons om onze site te verbeteren.
Deze ‘analytics’ programma’s leren ons ook hoe bezoekers op onze site beland zijn (b.v. via zoekmachine) en of zij hier reeds vroeger geweest zijn.

Wanneer je onze website bezoekt, verklaar je je akkoord met deze gegevensinzameling bestemd zoals hierboven beschreven.

Heb jij vragen, aarzel niet ons te contacteren via mail of telefonisch op +32 476 905 003