top of page

Over jou

Als je in verbinding bent met jezelf, dan leef je voluit en beleef je je volle potentieel. Dit zijn de resultaten in je werk en leven:
filip-szalbot-PxiAc1aElFQ-unsplash.jpg

1. Je werk is geen werk meer

Als je in verbinding bent met jezelf, dan zal je werk geen werk meer zijn. Je begint gemotiveerd aan je werkdag, geniet er voluit van en gaat ’s avonds opgeladen naar huis. Kortom, je werk geeft je energie.


2. Je geeft beter leiding
 

Je houdt je medewerkers niet langer kort uit angst. Integendeel, je laat hen hun talenten uitleven binnen de krijtlijnen van je bedrijf en plukt er mee de vruchten van. De bonus? Zo versterk je meteen ook de samenwerking tussen teamleden.

3. Je draagt bij tot een betere wereld

Transformeerde je en beleef je nu je volle potentieel? Dan straal je innerlijke rust uit en inspireer je anderen om zelf te groeien en hun potentieel te ontwikkelen. Zo zet je – binnen je bedrijf, gezin, vriendenkring enz. – een kettingreactie in gang.

Heinrike biedt een scala van behandelingen en opleidingen om je leven rijker en levendiger te maken. Ze vertrekt van het aardse maar gaat dieper dan wat ik ooit heb meegemaakt. Een krachtige vrouw, die intussen een vriendin en zielsverwante is!

– Hanne Maes, designer
 

4. Je transformeert je relatie

Veel mensen belemmeren de groei van hun partner uit angst om hem/haar kwijt te raken. Jij niet. Je gunt het je partner om zijn/haar potentieel ten volle te beleven, laat hem/haar los en staat open voor een sterkere, diepere of andere relatie.

5. Je inspireert je kinderen

 

Kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders. Als jij je KernTalenten inzet en je potentieel ten volle beleeft, dan zullen je kinderen hun talenten ontplooien en de verbinding met zichzelf niet kwijtraken. Een vliegende start!

Het mooiste van dit verhaal? Het is nooit af. Je blijft er je leven lang in groeien en dat maakt het ook zo boeiend. Dit is echt leven!

Hoe mag ik jou hierin helpen?

 

Bel me 0476 905 003
bottom of page