top of page
deepresonanceTekengebied 1-100.jpg

Connect - Align - Embody - Lead

In bedrijven leven vele complexe vraagstukken waarvoor de oplossing niet gevonden kan worden via het denken. Uitdagingen waarbij je behalve het hoofd, ook het hart, de buik en de verbinding met het sociale veld dient in te schakelen.

Social Presencing Theater zorgt voor een frisse invalshoek, nieuwe perspectieven, een andere aanpak. Door vraagstukken aan den lijve te ervaren wordt vanzelf duidelijk waar de oplossing ligt.
fukayamamo-BBmyspFyRWs-unsplash.jpg
Sarafijn - door An Epic View_.jpg

Social Presencing Theater

Social Presencing Theater (SPT) is een krachtige methode die bedrijven en organisaties helpt om hun medewerkers te trainen en te ontwikkelen. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen leren individuen en teams om effectiever te communiceren, samen te werken en conflicten op te lossen. SPT is de perfecte tool voor leiderschapsontwikkeling en teambuilding in het bedrijfsleven, maar wordt ook toegepast in non-profit organisaties, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen.

  • In het bedrijfsleven kan SPT helpen bij het ontwikkelen van effectief leiderschap en het verbeteren van teamwork. Door lichaamsgerichte oefeningen kunnen medewerkers meer bewust worden van hun eigen gedrag en dat van anderen, waardoor ze beter kunnen communiceren en samenwerken. Dit kan resulteren in een verhoogde productiviteit en een betere prestatie van het team.

  • In non-profit organisaties kan SPT helpen bij het begrijpen van complexe sociale en politieke systemen. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen kunnen medewerkers zich bewust worden van de dynamiek binnen hun organisatie en beter begrijpen hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Dit kan resulteren in een meer effectieve uitvoering van programma's en projecten.

  • In onderwijsinstellingen kan SPT helpen bij de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden en het begrijpen van de complexe sociale systemen waarin studenten leven. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen kunnen studenten leren om beter te communiceren en samen te werken, en om effectiever om te gaan met conflicten en uitdagingen. Dit kan resulteren in een meer positieve leeromgeving en een betere voorbereiding op de toekomst.

Kortom, SPT is een waardevolle investering in de ontwikkeling van je medewerkers en de groei van je organisatie.

Door gebruik te maken van deze krachtige methode kunnen organisaties effectiever communiceren, samenwerken en hun doelen bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SPT je organisatie kan transformeren!
IMG_1743.jpg
IMG_1750.jpg
IMG_1753.jpg
bottom of page