top of page
HeinrikeTekengebied 1-100.jpg

Mijn verhaal

12 jaar in de banksector, 18 jaar als reflexoloog, 16 jaar als docente en een leven met diverse uitdagingen: mijn aanbod werd gevormd door mijn ervaringen en onderbouwd met tal van boeiende opleidingen.
Sarafijn - door An Epic View 5776.jpg
Bel me 0476 905 003

Op zoek naar mijn KernTalenten

Ik studeerde af als handelsingenieur en bedrijfseconoom en ging aan de slag bij Kredietbank als kantoordirecteur en later als hoofd cel  particulieren. Mijn studies en job waren heel resultaatgericht, maar mijn hart lag bij de mensen achter die resultaten. Hoe kon ik hen helpen om hun potentieel te beleven?

Toen mijn collega’s en ikzelf kinderen kregen, zag ik in dat potentieel niet over werk + gezin gaat, maar over ‘mijn’ leven. Wat wil ik (niet) in mijn leven? Een scheiding wierp me terug op mezelf en dwong me om dat helder te krijgen.


Op zoek naar verbinding
 

Tijdens een jaar loopbaanonderbreking startte ik Sarafijn als reflexoloog. Ik leerde klanten om via hun lichaam te herkennen wat er (on)bewust binnen in hen gebeurt. Een bijna-doodervaring ‘hielp’ me daarbij: 2 jaar lang voelde ik mijn eigen lichaam niet. Ik bleef zoeken om terug verbinding te maken met mezelf en slaagde er uiteindelijk in. Een zeer intense en vooral boeiende leerschool.

Mijn inspiratie bij die carrièreswitch en zoektocht naar mezelf? Mijn vader, die zich 3 keer volledig herschoolde om zijn passie te volgen en daarin telkens succesvol was. En mijn moeder, die haar partner verloor tijdens haar zwangerschap en door haar rouwproces heen toch koos om voluit te leven.

De puzzelstukjes vallen ineen
 

Mijn aanbod binnen Sarafijn evolueerde door inzichten uit mijn leven en extra opleidingen die me verder op het spoor zetten van menselijk potentieel:   
 

  • Stress management: hoe ontstaat stress, hoe werkt stress en hoe ga je ermee om?

  • Hartcoherentie: wetenschappelijk onderbouwde ademhalingstechnieken voor bewuste stressreductie.

  • KernTalentenAnalyse: ontdek je persoonlijkheid, potentieel en intrinsieke motivatie in 23 talenten.

  • Theory U: systeem denken en voelen om transformaties op diverse levels mogelijk te maken


Na 12 jaar in de banksector, 18 jaar als reflexoloog en 16 jaar als docente in reflexologie, stress- en traumaverwerking en training, is mijn aanbod doorleefd en blijft het evolueren. Hoe mag ik jou ermee helpen?

IMG_0129_edited.jpg
bottom of page