top of page
Magische Dagen Buiten de Tijd - editie 2024

Realiseer moeiteloos je doelen in 2024
   focus op je dromen
     stel held
ere doelen    
     creëer je support

Magische Dagen Buiten De Tijd
editie 2024

Er is een speciale tijd in het jaar die Rauhnachten, Moedernachten, Jule nachten of Magische Dagen Buiten de Tijd genoemd wordt. Deze dagen en nachten die de verbinding vormen tussen de zonne- en maankalender, werden door de Germanen gebruikt om het nieuwe jaar in te voelen, vooruit te bekijken, te orakelen en daar waar nodig bij te sturen. Nu kan jij daar ook aan deelnemen!

De tijd bestaat alleen maar

omdat anders alles tegelijk zou gebeuren."


Albert Einstein

Voor wie?

Jij bent een echte voelspriet en weet maar al te goed dat gericht werken met intenties jou ondersteunt om jouw wensen mee waar te maken. En met de ervaring die je hebt, weet je ondertussen ook dat er geïnspireerde wensen zijn, die diep van binnenuit komen en gemotiveerde wensen, komende vanuit het ego. Voel je dat je hiermee nog meer aan de slag wilt gaan? Wil je nog meer het oude loslaten zodat er volop ruimte is voor je inspiratie? Voel je dan helemaal welkom!

Door de Magische Dagen Buiten De Tijd te volgen, leer jij hoe je aan de hand van oude gebruiken en gerichte oefeningen zelf vorm geeft aan 2024, zodat jouw zielenwensen en diepere verlangens écht in vervulling gaan.

Wat mag je verwachten?

De Magische Dagen Buiten De Tijd geven jou verschillende tools in handen om afscheid te nemen van wat niet meer bij jou past, en vorm te geven aan het nieuwe dat mag ontstaan. Verschillende rituelen vinden hun oorsprong in de gebruiken die de oude Germanen elk jaar in deze speciale tijd van het jaar uitvoerden om voeling te krijgen met wat gaat komen.

Vertellen we dit vanuit de mindset van onze 21ste tijdsgeest, dan wisten de Germanen al hoe ze met de tijd-ruimte matrix konden spelen om vorm te geven aan hun eigen leven. Hun verbondenheid met de natuur en een andere afstemming op tijd zijn de hoofdingrediënten voor een eigen-wijs en soeverein leven.

EEN-Saam

 • Deze innerlijke reis is een persoonlijke reis. Jij ontvangt alle informatie en ondersteuning om zelf aan de slag te gaan en dit via een online platform op de Sarafijn Academy. Dag per dag krijg je audio, video, beelden en teksten om zelf vorm te geven aan je reis. Jij bent helemaal vrij om te bepalen hoeveel tijd je aan elke dag wenst te spenderen en waar jij accenten legt.

 • En toch ben je niet alleen. Iedereen die deelneemt heeft mee toegang tot de Magische Dagen Buiten de Tijd Tribe om ervaringen te delen of te lezen wat anderen ervaren. En dit geheel vrijblijvend. Het is aan jou om te kiezen wat je deelt, hoe je dit deelt. Via deze weg kan je ook je vragen stellen als er onduidelijkheden zouden zijn.

Tijdlijn

 • Na inschrijving ontvang je informatie vanaf 8 december om je voor te bereiden op deze innerlijke reis die start op 20 december, de vooravond van Midwinter of Winter Zonnewende, 21 december 2023.

 • Op 20 december start je met je voorbereiding op je eerste Magische Nacht en Dag en op 21 december begin je met het uitvoeren van rituelen, meditaties, orakelen en het neerschrijven van je waarnemingen van gebeurtenissen. Twaalf nachten en dagen herhaalt zich dit tot en met 1 januari 2024.

 • Op 2 januari staat je een openbaring te wachten :)

 • En nog een dertiende nacht en dag verrassing van 5 op 6 januari 2024.

 • We ronden finaal af  met een vrijblijvende ZOOM call.

Jouw 13 wensen voor 2024

 • jij schrijft jouw 13 wensen op. We gaan samen in complot met het Universum zodat 12 van deze wensen uitgevoerd worden voor jou. En die laatste, dat gaat je eigen creatie worden. Benieuwd hoe? Op 6 december ontvang je van mij alle informatie!

Elke maand van 2024 vooruit bekijken en invoelen

 • Elke Magische Dag staat voor een maand in 2024. Via een geleide meditatie maak je hiermee verbinding en kijk je vooruit wat gaat komen.

Orakelen

 • Wil je extra ondersteuning vragen of inzichten krijgen, dan kan je aan de slag met Runen, kaarten of boeken. Hoe je dat doet, leg ik je graag uit.

Rituelen, bewustzijnsoefeningen en meditaties

 • Elke dag heeft zijn specifieke thema's waarbij ook oefeningen en rituelen horen. Je ontvangt alle informatie over hoe je dit stap voor stap aanpakt.

Reisverslag

 • Je ervaringen, je waarnemingen, je tekeningen of foto's verzamel je in je reisverslag. Zo bouw je zelf aan de weg die je in 2024 wilt afleggen. De korte innerlijke reis tijdens de Magische Dagen Buiten De Tijd, is de voorbereiding voor 2024. Aan de hand van je reisverslag, noteer je al vooraf de belangrijkste mijlpalen die gaan komen en de energie die hierbij hoort. Jij ontwikkelt jezelf zo tot je eigenste, beste reisbegeleider.

Tijdsbesteding

 • de meditaties om dagelijks de maand in het komende jaar in te voelen, duren ongeveer een half uur. Doe je alle inzichtsoefeningen erbij, voorzie dan dagelijks nog één tot een anderhalf uur. Je kiest uiteraard zelf hoe intens je ermee bezig wilt zijn. En daar heb je alle vrijheid in.

Praktische zaken

Online reisbegeleiding en toegang tot onze Tribe:

 • jij krijgt toegang tot de online reisbegeleiding van De Magische Dagen Buiten de Tijd. Elke dag komt de volgende etappe automatisch ter jouwer beschikking. Hiervoor heb je enkel een computer, tablet of smartphone nodig. Alle video's, teksten en audio's kan je zo bekijken, lezen en beluisteren, waar je ook bent. Deze Online begeleiding kan je blijven raadplegen tot 31 januari 2024.

Reisbegeleiding:

Data:

 • Schrijf je in voor 6 december 2023, dan ontvang je een pakket thuis met voorbereidend materiaal t.w.v. 30 euro.

 • Na inschrijving ontvang je vanaf 8 december alle voorbereidende informatie.

 • 20 december 2023 gaan we 12 dagen reizen tot en met 1 januari 2024

 • 5 op 6 januari 2024, hebben we onze laatste reisdag

 • 6 januari 2024 om 20:00u sluiten we af met een vrijblijvende ZOOM samenkomst rond een virtueel vuur.

Deelnameprijs: 

 • De deelnameprijs bedraag 17,31 euro per dag voor de 13-daagse reis. Je schrijft je in voor de volledige reis. Je investering bedraagt 225,00 euro.

 • Ontdek ook zeker de Bonussen die er bij zijn, speciaal voor jou.

bottom of page