Jaarkringfeesten voor vrouwen

Realiseer bewust je doelen door de Jaarkringfeesten. Deze 8 feesten brengen je weer in contact met de kwaliteit van de tijd en het ritme van de 'natuur' buiten en in je zodat je voluit kan leven en realiseren.

Ik leef mijn leven in

groeiende ringen,
die over dingen worden gesleept.
Ik kan de laatste niet bereiken,
maar ik wil het proberen.

Ik cirkel om God heen,
rond de oude toren,
en ik cirkel al duizenden jaren rond; en ik weet het nog niet:
Ik ben een valk, een storm of een geweldig liedje...


Rainer Maria Rilke

In harmonie met de 8 jaarfeesten verbinden we ons steeds weer met het ritme van de tijd, erkennen we dat tijd niet alleen lineair is, maar dat elk moment zijn unieke energie en kwaliteit heeft. In andere tijdperken (bijvoorbeeld bij de Kelten) werden de veranderingen in de tijd gezien als cirkels en spiralen.
Onze moderne wereld beweegt zich steeds verder weg van de cycli van de aarde, van de verandering van de seizoenen, van de verbinding met de natuur en haar elementen, die ons kracht en regeneratie kan geven en ons weer met ons ware zelf kan verbinden.

Door het vieren van de jaarlijkse feesten komen we terug in contact met onze eigen natuur en ontwikkelen we een gevoel voor de creatie waarin we geweven zijn.  We versterken onze intuïtie en perceptie en leren de tekenen van de natuur weer lezen. We leren ons te manifesteren, te ontdoen van oude dingen die niet meer bij ons horen en ons weer te verbinden met onze eigen innerlijke wijsheid.

Elk feest heeft zijn eigen energie en verbindt ons met de kwaliteit van de tijd die ons ondersteunt in onze projecten.

Wanneer we in harmonie leven met de zon- en maancycli, de beweging van de aarde en de seizoenen, ontstaat er een nieuwe stroom die ons door het jaar heen voert en ons in staat stelt om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn voor allerlei acties en trillingen.

 

Voor wie?

Voor iedere vrouw die voelt dat het voor haar het moment is om in een diepere verbinding met zichzelf en haar natuurlijke aard te komen. Voor vrouwen, door vrouwen. Maximaal 12 deelnemers. 

De data

Wij starten opnieuw op met het einde van het jaar voor de Kelten en dit is Samhein.  Je kan op 28 oktober en 16 december komen 'proeven' wat de kracht is om de kwaliteit van de tijd en het ritme van de natuur mee te integreren in je dagdagelijkse leven. Vanaf 2021 schrijf jij je dan in om deel te nemen aan de 8 feesten zodat je écht het effect ervan kan ervaren en integreren.
 

 • 28 oktober - de tijd rond Samhain - 1 november

 • 16 december - de tijd van de winterzonnewende - 21 december

2021

 •  januari - de tijd rond Brigid (Maria Lichtmis) -  februari

 •  maart - de tijd van de lente-dag-nacht-equinox - 21 maart

 •  april -  de tijd rond Beltane -  mei

 •  juni - de tijd van de zomerzonnewende - 21 juni

 •  augustus - de tijd rond Lammas -  augustus

 •  september - de tijd van de herfst-dag-nacht-equinox - 21 september

 •  oktober - de tijd rond Samhain -  november

 •  december - de tijd van de winterzonnewende - 21 december

Praktische zaken

Locatie:

Sarafijn-JobPlezier Centrum, ingang langs de Ten Halvelaan, links naast nummer 16, de JobPlezier vlaggen tussendoor

Praktisch en meebrengen:

We zullen op de kringfeesten samen vieren, dansen, zingen, mediteren, kennismaken met passende rituelen bij het thema van dat moment. We zullen het potentieel dat we van onze voorouders in ons dragen, wakker maken.

 

 • Er is een gemeenschappelijke maaltijd voor elke viering waar iedereen iets voor meebrengt dat we gemeenschappelijk delen.

 • Elke viering begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

 • Bij goed weer zullen we in de natuur zijn, daarom brengen we passende kleding mee.

 • Voor elk festival is er een script beschikbaar.

Kostprijs: 

Je engageert je voor alle 8 de vieringen anders is het niet mogelijk om het effect van het cyclische te ervaren. Alle vieringen samen kosten 712,00 Euro. Je betaalt het bedrag per viering dat 89,00 Euro bedraagt.

Rond het tijdstip van de Kringfeesten is het mogelijk om behandelingen te boeken in voetreflexzone of energiezoneharmonisatie bij Ulrike Pfennig. Deze gaan door in het Sarafijn-JobPlezier Centrum in Zoersel. Eenheidsprijs 90,00 Euro

Pakketprijs :

 • 8 kringfeesten (712,00) en 4 behandelingen (360,00) met een totale waarde van 1.072,00 euro,        voor slechts 83,25 euro per maand. Jouw voordeel is 73,00 euro

 • 8 kringfeesten (712,00) en 8 behandelingen (720) met een totale waarde van 1.432,00 Euro, voor slechts 107,00 Euro per maand. Jouw voordeel is 148,00 euro.

Docent:

Inschrijven doe je door op deze link te klikken

Contacteer mij
Bel +32 476 905 003
(Als ik niet meteen opneem, spreek dan je boodschap in. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug)
Mail Heinrike(@)sarafijn.be
Zoersel, België
 • Facebook
 • LinkedIn
Blijf op de hoogte van weetjes en
opleidingen via de nieuwsbrief

© 2020 by SARAFIJN. All rights reserved.