top of page

Handreflexologie 

voor iedereen

Handreflexologie

voor iedereen

Op één van de moeilijkste momenten in mijn leven, bracht handreflexologie mij terug in verbinding met mezelf, met mijn gevoel en met die diepe kracht die in elk van ons zit om te kiezen en te werken aan zelf-healing.

Tot 1 juni geef ik iedereen toegang tot het lezen van het boek 'Sarafijn Handreflexologie' dat je hieronder kan vinden.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft om handreflexologie te leren kennen en gebruiken voor de opbouw en het onderhouden van een beter welzijn.

Praktische zaken

Hieronder vind je de link terug waarop je het boek in het Nederlands kan lezen. Is dit voor jou niet zo praktisch, dan kan je ook rechtstreeks naar de website van Blurb gaan om het daar te lezen.  Dit is de weblink naar de Nederlandstalige versie.

Heb je vragen of wil je meer ondersteuning?

Om op vragen te antwoorden en om life de grepen te demonstreren, organiseert Sarafijn 4 Webinars met elk een eigen thema:

  1. woensdag 8 april: demonstreren van de volledige sessie binnen de handreflexologie SCHRIJF JE IN

  2. donderdag 23 april: De reflexpunten van het beenderstelsel, spierstelsel, spijsverteringsstelsel, zenuwstelsel en ademhalingsstelsel plaatsen op de handen en bewerken met aangepaste technieken.

  3. donderdag 7 mei: De reflexpunten van het hart- en bloedvatenstelsel, endocriene stelsel, lymfatisch stelsel, voortplantingsstelsel en urinestelsel plaatsen op de handen en bewerken met aangepaste technieken.

  4. vrijdag 22 mei: het integreren van een volledige behandeling of deelbehandeling in je dagdagelijkse leven

Kostprijs: 

  • deelnameprijs per webinar is op basis van donatie

  • wil jij ook na 1 juni nog aan de slag blijven met handreflexologie, dan kan je het handboek 'Sarafijn Handreflexologie' en de handenkaart 'ik in mijn handen' als naslagwerk aanschaffen. Meer informatie hierover vind je op de pagina van de shop. Ook tijdens de lockdown kan het je per post toegestuurd worden.

Docent:

bottom of page