Contact

SARAFIJN CENTRUM

Antwerpsedreef 51

Ingang centrum via Ten Halvelaan

2980 Zoersel

België

M +32 476 905 003

Info(@)sarafijn.be

© 2018 by SARAFIJN. All rights reserved.

Dowsing

Vitaliseer je (werk)ruimte

Voor therapeuten, lichaamswerkers en coaches is het belangrijk om in een positief geladen ruimte te  werken en deze ruimte ook regelmatig energetisch op te schonen. Niet alleen omdat je er zelf uren in doorbrengt, maar ook omdat de ruimte een effect heeft op je cliënten.

Werkruimtes op zich hebben allemaal een eigen energie. Die energie kan negatief, neutraal of positief zijn. Hoe positiever, hoe fijner het er in werken en verblijven is.

Helaas zijn (werk)ruimtes vaak negatief geladen door bijvoorbeeld straling uit zendmasten, bepaalde grondenergieën zoals Leylijnen of ondergrondse waterlopen. Ook bij intens gebruik waarbij emotionele en mentale ladingen loskomen tijdens therapeutische behandelingen, kan de ruimte hiermee vervuild worden.

Sarafijn Centrum

Zoersel

Na het dowsen van het centrum is het voor iedereen voelbaar die hier komt hoe positief geladen de ruimte is. Gewoon aanwezig zijn laadt al op.

Hoe gaat dit in zijn werk?


Wij komen bij jou ter plekke. Tijdens het consult word je werkruimte nagekeken op negatief geladen energie. Dit zal op zich één tot twee uur in beslag nemen. Zit er negatieve energie dan wordt deze geneutraliseerd.


Neutralisatie vindt plaats door middel van dowsing. Daarna wordt door Chi activatie de werkruimte in een positieve energie stroom gebracht.

 

Na de neutralisatie:

  • Kan je jezelf gelukkiger en fijner gaan voelen

  • Kunnen je cliënten de lichtheid van de ruimte voelen

  • Kunnen je financiën / cashflow beter gaan stromen

  • Komt er meer harmonie in je werkruimte

  • Kan je jouw zakelijk succes vergroten

Tel al vlot één tot twee uur om de ruimte na te kijken en te dowsen.

Kostprijs voor het analyseren, dowsen en vitaliseren van je werkruimte bedraagt 333,00 euro, inclusief BTW. Speciale koperen dowsing staafjes komen tegen een kostprijs van 5 euro per staafje.

Wens jij een positieve energie te realiseren in je eigen werkruimte, klik dan op onderstaande box. Vermeld je naam en contactgegevens in de mail zodat wij je vlot kunnen contacteren.