top of page
HeinrikeTekengebied 1-100.jpg

Leef je potentieel

Kamp jij met stress, spanningen en tegenvallende resultaten? Leer hoe je verbinding maakt met jezelf voor meer focus, zelfsturing en betere samenwerking.
zac-durant-_6HzPU9Hyfg-unsplash.jpg

Herken je één of meer van deze situaties?

 

  • Er zijn spanningen in je team. Teamleden reageren bitsig, de samenwerking loopt vierkant.

  • Jouw motivatie, performantie en prestaties binnen je team gaat achteruit.

  • Medewerkers en managers kampen met stress, leer hoe jij hiermee omgaat.

  • Eén van je gezinsleden gaat door een moeilijke periode, en dit is voelbaar in het hele gezin.


Tijd voor een time-out
 

Stel je even voor. Eén van je mensen krijgt feedback op iets dat foutliep. In plaats van emotioneel te reageren of zich te verdedigen maakt hij/zij verbinding met zichzelf (time-out) en reageert constructief. Dat zorgt voor:
 

  • Focus op wat ertoe doet, minder energievretende emoties.

  • Meer zelfsturing (zelfleiderschap), zelfregulatie en betere resultaten.

  • Meer begrip voor reacties van zichzelf en anderen.

  • Betere samenwerking en band binnen/tussen teams.


Ik help jou, je managers, teams en medewerkers om de verbinding met hun lichaam, emoties, gedachten en overtuigingen te maken en in stand te houden, zelfs onder stress.

Heinrike, je hebt de kracht om iemand in contact te brengen met zijn/haar innerlijke wijsheid, ik voel me ‘levend’ bij jou. Dankzij je begeleiding neem ik nu sterke, bewuste beslissingen. Ik kijk uit naar de rest van ons avontuur!

– Jolanda van Straten

Daarom kiezen klanten voor Heinrike
 

Prestaties en welzijnKrijg inzicht in het samenspel tussen je resultaten en welzijn en wat daar vanbinnen (emoties, gedachten, overtuigingen) toe bijdraagt. Krijg hefbomen om zelf je veerkracht en wendbaarheid te verhogen.

Glasheldere ROI Ik start met een nulmeting van je welzijn of dat van je medewerkers/team en meet nadien de evolutie in veerkracht. Je ziet een duidelijke toename in prestaties en welzijn, zelfs tijdens de training.

Doorleefde training Tijdens mijn carrière als kantoordirecteur en manager lag de focus eerst op resultaten en dan op welzijn. Als reflexoloog kwam welzijn op de eerste plaats. Die ervaring vul ik aan met een jarenlange passie voor (en opleiding in) stress- en traumaverwerking.

In jouw taal Een arbeider op de werkvloer of een directielid? Ik pas mijn communicatie aan en breng een boodschap op maat, zodat ze er zelf mee aan de slag gaan. Zo help ik hen om de verbinding met zichzelf te maken.

Duidelijkheid en draagvlak Als hoogsensitief persoon (HSP) zie ik snel onderliggende oorzaken, waardoor de opdracht glashelder wordt. En tijdens de training voel ik of iedereen mee is, zodat elke deelnemer resultaten boekt.

Boek je afspraak
bottom of page