top of page

Aanpak en tarieven

Binnen Sarafijn sta jij centraal. Ik luister naar je verhaal, voel mee in en koppel dit naar je terug. Samen bekijken we welke aanpak best bij jou past.
Vandaar dat ik graag start met een intake, een losse babbel om overtuigingen, gevoelens, fysieke klachten en inzichten samen met je op een rijtje te zetten. Voor het vastleggen van een intake kan je bellen of al rechtstreeks een afspraak inboeken via de online agenda.
iceberg(1)-2.jpg

Overzicht mogelijke individuele begeleidingen

Onderstaand vind je een overzicht van de huidige mogelijkheden tot individuele begeleiding. Afhankelijk van de begeleiding gaat dit door in de warme, huiselijke en natuurlijke sfeer in het Sarafijn Centrum of trekken we met de wandelcoaching het bos in. Een gesprek of fysieke sessie kan variëren tussen een uur of drie uur, afhankelijk van jouw hulpvraag, jouw draagkracht en je huidige (financiële) situatie.

  • een persoonlijk gesprek : ondanks de moderne technologie van online, gaat een persoonlijk gesprek face-à-face nog steeds dieper. Gezien de grootte van de ruimte en de mogelijkheid van het raam open te zetten, voldoen we op deze manier aan alle eisen die gesteld worden omtrent Covid. Omwille van jou fysieke aanwezigheid, zij ook meerdere werkingsvormen mogelijk. DUUR : één tot drie uur.

  • een individueel gesprek online : ik werk via ZOOM en bezorg je de link. Zorg ervoor dat je rustig en ongestoord kan spreken. Het grote voordeel van een online gesprek is dat je de afstand niet hoeft af te leggen. Dit kan dus wel handig zijn als je veraf woont. DUUR : één tot twee uur.

  • wandelcoaching : tijdens een wandeling combineren we verschillende aanpakken in één. Luisteren, bewegen en het inzetten van de natuurelementen die jou weer in verbinding brengen met moeder aarde en die krachten in jezelf. Hierdoor verlopen gesprekken vaak soepeler en kunnen emoties gemakkelijker loskomen. Beweeg je van nature graag of ben je graag in de natuur, dan is dit zeker een aanrader voor jou. DUUR : anderhalf tot dr

Voordelen online gesprek : er is geen verplaatsing nodig. Dit kan vooral handig zijn als je veraf woont.

✅ Wandelcoaching
Tijdens een wandelcoaching combineren we verschillende factoren zoals de helende krachten van Moeder Natuur en de helende kracht van beweging.

Tarief wandelcoaching: 
€120 voor 1,5u
€160 voor 2u 
€200 voor 2,5u
€240 voor 3u

Voordelen wandelcoaching : dankzij beweging en de energetische flow van Moeder Natuur lopen gesprekken vaak soepeler en kunnen emoties makkelijker loskomen. Een wandelcoaching kan aanbevolen zijn als je voelt dat je emoties vastzitten, als je net als ik veel van de natuur houdt, als je graag in beweging bent.

✅ Energetische healing
Dankzij een aangeboren gave & dankzij het transformeren van mijn eigen pijnstukken heb ik een diepe connectie met de Onzichtbare Wereld. Tijdens een energetische healing maak ik contact met deze Onzichtbare Wereld om samen de cliënt te ondersteunen in zijn/haar verdere transformatieproces. De healingen die ik uitvoer, zijn geïnspireerd op inzichten uit het core sjamanisme, op eigen ervaring en op begeleiding van mijn bovenaardse hulp. Tevens maak ik tijdens healingsprocessen telkens dankbaar gebruik van de pareltjes van Moeder Natuur, zoals kristallen en bloemen 🌷

Tarief energetische healing:
€80 voor 1u
€120 voor 1,5u 
€160 voor 2u

Meer informatie omtrent energetische healingen kan je hier vinden: Energetische Healingen


2. We gaan samen aan de slag
 

Je houdt je medewerkers niet langer kort uit angst. Integendeel, je laat hen hun talenten uitleven binnen de krijtlijnen van je bedrijf en plukt er mee de vruchten van. De bonus? Zo versterk je meteen ook de samenwerking tussen teamleden.

3. Je draagt bij tot een betere wereld

Transformeerde je en beleef je nu je volle potentieel? Dan straal je innerlijke rust uit en inspireer je anderen om zelf te groeien en hun potentieel te ontwikkelen. Zo zet je – binnen je bedrijf, gezin, vriendenkring enz. – een kettingreactie in gang.

Heinrike biedt een scala van behandelingen en opleidingen om je leven rijker en levendiger te maken. Ze vertrekt van het aardse maar gaat dieper dan wat ik ooit heb meegemaakt. Een krachtige vrouw, die intussen een vriendin en zielsverwante is!

– Hanne Maes, designer
 

4. Je transformeert je relatie

Veel mensen belemmeren de groei van hun partner uit angst om hem/haar kwijt te raken. Jij niet. Je gunt het je partner om zijn/haar potentieel ten volle te beleven, laat hem/haar los en staat open voor een sterkere, diepere of andere relatie.

5. Je inspireert je kinderen

 

Kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders. Als jij je KernTalenten inzet en je potentieel ten volle beleeft, dan zullen je kinderen hun talenten ontplooien en de verbinding met zichzelf niet kwijtraken. Een vliegende start!

Het mooiste van dit verhaal? Het is nooit af. Je blijft er je leven lang in groeien en dat maakt het ook zo boeiend. Dit is echt leven!

Hoe mag ik jou hierin helpen?

 

Bel me 0476 905 003
bottom of page