Opleidingen voor Professionals

Sarafijn Practitioner

Jij bent reflexoloog en je wenst bij cliënten transformaties mee te ondersteunen vanuit een diepe regenerende veiligheid. In de opleiding Sarafijn Practitioner leer je hands-on dit te doen, onderbouwd vanuit de wetenschap.

Meer info

Sarafijn Coach

Je hebt een diepe interesse om vanuit de onbewuste processen te begeleiden. Het lichaam spreekt die taal. Leer ermee te communiceren in de opleiding Sarafijn Coach door het lichaam vanuit zekerheid haar eigen verhaal te laten vertellen.

Meer info

Train je voelend vermogen

Je werkt als reflexoloog en voelt de nood om je eigen voelend vermogen nog meer te trainen. Want wat je voelt is dat van jou of van de ander? Leer hoe resonantie werkt en hoe je dit effectief kan inzetten om krachtiger te werken.

Meer info

cristian-newman-7KHCNCddn2U-unsplash.jpg

Stress en Trauma Sensitieve Reflexologie

Als reflexoloog kom je in aanraking met stress en trauma. Op een sensitieve manier hiermee omgaan, vermijdt de kans op hertraumatisering. Leer stress en trauma herkennen en pas je sessies aan.

Meer info

Handen hart.jpg

Handreflexologie voor professionals

Leer hoe je cliënten actief betrekt in hun eigen proces door ze handreflexologie te leren. Integreer de technieken mee in je eigen sessies die zo veel interactiever worden. Of geef een volledige sessie handreflexologie.

Meer info

ignacio-campo-FKOjXAbJWlw-unsplash.jpg

Communiceren met de ongeboren baby

Wetenschappelijk onderzoek toont 

aan dat baby's zich al in de baarmoeder trainen op hun nieuwe leefwereld. Leer hoe je mama's hierin ondersteunt en traint en geniet volop mee van de bewegende buik.

Meer info

Handen hart.jpg

Handreflexologie oefenmomenten

Je volgde de online opleiding Handreflexologie voor zelfhulp en je wilt nu off-line komen oefenen en ervaren hoeveel druk nodig is, welk ritme en een check op je grepen. Of je wilt gewoon antwoorden op de vragen die je nog hebt.

Meer info

Contacteer mij
Bel +32 476 905 003
(Als ik niet meteen opneem, spreek dan je boodschap in. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug)
Mail Heinrike(@)sarafijn.be
Zoersel, België
  • Facebook
  • LinkedIn
Blijf op de hoogte van weetjes en
opleidingen via de nieuwsbrief

© 2020 by SARAFIJN. All rights reserved.