top of page
HeinrikeTekengebied 1-100.jpg

Ontdek jezelf

Je job moet anders, dat voel je. Maar wat wil je dan wél? Ontdek je KernTalenten, waarden, overtuigingen en potentieel.
hans-peter-gauster-3y1zF4hIPCg-unsplash.jpg

Als je niet weet wat je wil…

Je weet wat je niet wilt in je job en je leven, maar krijgt nog niet helder wat je wél wilt. Je zou graag zelf aan het stuur van je leven staan en vraagt je af hoe het anders kan. Dat maakt je onrustig en gespannen: je piekert, slaapt slecht en bent prikkelbaar.

Blijf niet in cirkels draaien. Kies voor groei: (her)ontdek jezelf en je KernTalenten.

 


KernTalentenAnalyse: wat geeft jou energie?

De KernTalentenAnalyse toont in 23 KernTalenten je persoonlijkheid, potentieel en intrinsieke motivatie. Daarvoor gaan we terug naar je kindertijd: hoe speelde je toen, wat deed je graag? Dat toont wat jou drijft en wie je bent, ook al doe je er nu niets mee. De resultaten:

 

  • Je krijgt een glashelder zicht op je KernTalenten en dus op wat jou energie geeft.

  • Je ontdekt je potentieel: KernTalenten die je (nog) niet hebt aangeboord of vergat.

  • Je leert wat jou energie kost. Heel belangrijk om een bore-out te vermijden!

  • Je weet hoe jouw ideale job eruitziet en toetst vacatures daar voortaan aan af.

  • Je stopt met vergelijken, aanvaardt jezelf en zet je talenten in de wereld.

Het was me niet helemaal helder waarom ik steeds van job veranderde. Een KernTalenten Analyse maakte duidelijk dat ik als persoon veel liever alleen werkte in een gespecialiseerd domein. Mij werd toen helder waarom ik mijn plaats niet kon vinden in de grote bedrijven waarin ik voordien werkte. Door gericht te zoeken en nu te werken in een kleiner bedrijf en daar mijn specialiteit ten dienste te stellen van de anderen, voel ik de energie terug stromen.

– Hanna, juriste

Daarom kiezen klanten voor Heinrike
 

Jezelf leren kennen | Zicht krijgen op je KernTalenten, verfijnen wat je nu al doet of nieuwe keuzes maken: dat wil je. Ik blijf doorvragen tot je lichaam op één lijn zit met wat je vertelt. Ik ga recht naar de kern van je talenten en breng blokkades naar boven. Het doel? Je potentieel en motivatie naar buiten brengen

Zelf aan de slag | Je wil iemand die je begeleidt, niet iemand die het voor jou doet. Ik geef je opdrachten die je KernTalentenAnalyse verrijken en bezorg je een glashelder rapport waarmee je zelf aan de slag gaat. Zit je heel diep? Dan ben ik een anker voor jou tot je op eigen kracht verder kan.

Iemand die echt luistert | Ik ben hoogsensitief en luister niet enkel naar wat je zegt. Met mijn ‘extra oren’ pik ik – via je fysieke reacties – je gevoelens en gedachten op. Je lichaam vertelt veel en toont wat echt belangrijk is. Zo maak ik je bewust van je innerlijke wereld: wat leeft in jou, wat wil je diep vanbinnen?

Je wil het totaalplaatje zien | Ik ben niet enkel coach. Ik ben ook mens, moeder, partner, ondernemer en (vroeger) kantoordirecteur en manager. Vanuit al die invalshoeken kijk ik naar het grote plaatje van je leven, waarvan je job maar één deel is. Ik toon je hoe je je KernTalenten inzet in je hele leven, tot het totaalplaatje klopt.


 

Gebruik loopbaancheques voor je KernTalentenAnalyse om beter zicht te krijgen op je loopbaan en betaal slechts € 40 voor 4 uur begeleiding of 80 euro voor 7 u!

 

Check hier of je recht hebt op loopbaancheques en hoe je ze aanvraagt.

Boek je afspraak
bottom of page