top of page
ignacio-campo-FKOjXAbJWlw-unsplash.jpg

Bewust zwanger

Communiceer nú al

Het kriebelt in je om zwanger te worden, maar iets houd je tegen. Of je bent al zwanger en hebt het gevoel dat er iets op je weegt. Breng helderheid in je gevoel door nú in diepere communicatie te gaan met jezelf, je partner en het ongeboren leven om zo volop te kunnen genieten van deze unieke ervaring.
EllenClaes.com_8_Heinrike_Bergmans_JobPl
Bel me 0476 905 003

Iets houd je tegen…

Je weet dat je mama wilt worden, maar iets houd je tegen. Je zou graag een vlotte zwangerschap willen en vraagt je af hoe je van dat ongemakkelijke gevoel af komt. Dat maakt je onrustig en onzeker: je twijfelt aan jezelf en slaapt slecht.

Kom in actie. Ga in diepere communicatie met dit ongemakkelijke gevoel en transformeer het in innerlijke rust en verbinding.

 


Tijd voor diepere communicatie

Je lichaam is een verzameling van ervaringen die jij in dit leven hebt opgedaan en die via epigenetica zijn doorgegeven vanuit de vorige generaties. Hoe bewuster jij je van je eigen lichaam wordt, hoe bewuster je met je baby omgaat voor de geboorte, hoe sterker je dit lichaamsbewustzijn doorgeeft. De voordelen hiervan:

 

  • Je leert anders omgaan met stress en stressvolle situaties, en traint zo je baby al mee.

  • Je bent samen zwanger, samen met je partner en je baby.

  • Je bent beter voorbereid op de bevalling doordat je bewust inspanning en ontspanning kan inzetten.

'Ik ben dankzij Heinrike veel bewuster omgegaan met conceptie, zwangerschap en bevalling. Een zwangerschap is een periode in je leven die heel uniek is en heel snel weer voorbij is. Als moeder is het zo belangrijk om daar ten volle van kunnen te genieten. Ik ben er van overtuigd dat de manier waarop de conceptie, zwangerschap en bevalling verloopt een grote invloed heeft
doorheen het verdere leven van mijn kind. Het is van ontelbare waarde wanneer je je daarin zo
positief kan laten begeleiden.
Dankzij de begeleiding van Heinrike heb ik een zeer sterke band met mijn 2 kinderen. Dat is een
ongelofelijk mooi cadeau waarvoor ik Heinrike zeer dankbaar ben.'

– Joke Delronge - Zaakvoerder Jocomotion

image2.jpeg

Daarom kiezen klanten voor Sarafijn
 

  1. Bewust zwanger zijn | Zwanger zijn is een proces van verlangen, ontvangen, dragen en loslaten. Hoe bewuster je elke stap zet, hoe bewuster de connectie met je kind. Ik laat je ervaren hoe je ongeboren kind de wereld mee beleeft door jouw ogen.

  2. Patronen doorbreken | Misschien denk je dat je zaken helemaal anders gaat aanpakken, om plots vast te stellen dat het niet zo is. Via epigenetica worden imprints doorgeven over generaties heen. Ik maak je bewust van je innerlijke wereld: wat leeft in jou, wat wil je diep vanbinnen en wat vraagt om verandering?

  3. Zelf communiceren | Ik weet het klinkt soms raar, maar er zijn manieren om met een ongeboren kind te communiceren. Heb je het zelf al ervaren, dan voel je de bevestiging hiervan. Overvalt het je, dan begeleid ik je stap voor stap om zelf in communicatie te gaan.

  4. Ouderschap delen | Als moeder draag jij je kind. Toch heb je de steun van je partner nodig. Gedragen ouderschap begint al voor conceptie. Breng je partner mee. Ik leer hem/haar technieken vanuit de voetreflexologie waarmee zowel jij als jullie baby zalig in ontspanning kunnen gaan.


 

Contacteer mij en ontdek vrijblijvend of ik jou kan begeleiden.

Bel me 0476 905 003
bottom of page