top of page

Tevreden klanten

Ik help mensen met uiteenlopende achtergronden om zichzelf te (her)ontdekken, belemmeringen op te ruimen en hun potentieel te beleven. Dit zeggen zij over mij.

Toen ik Heinrike leerde kennen, nam ik al een maand slaapmedicatie en stond ik op het punt om te beginnen met antidepressiva. In de hartcoherentie leerde Heinrike me ademen en sindsdien heb ik geen medicatie meer nodig. Een enorme omwenteling dus!

--- ik blijf liever anoniem :)

Heinrike’s aanbod – een ideale mix tussen het aardse en spirituele – groeit mee met de cliënt. Zo kreeg ik ook therapie en kwam ik dichter bij mezelf met haar KernTalentenAnalyse. In crisismomenten kreeg ik steun tot ik verder kon, maar zonder afhankelijk te worden. Telkens gaf Heinrike me tools en inzichten waarmee ik zelf aan de slag ging. Warm aanbevolen! 

– Sylvia Fiten, lerares

Heinrike biedt een scala van behandelingen en opleidingen om je leven rijker en levendiger te maken. Ze vertrekt van het aardse maar gaat dieper dan wat ik ooit heb meegemaakt. Een krachtige vrouw, die intussen een vriendin en zielsverwante is!

– Hanne Maes, designer


Ik heb nog nooit iemand ontmoet die me zo dicht bij mijn lichaam bracht en me zo zacht en veilig uitnodigde om met liefde naar mezelf te kijken, mezelf te voelen en te aanvaarden. Heinrike, je hebt de kracht om iemand in contact te brengen met zijn/haar innerlijke wijsheid, ik voel me ‘levend’ als ik bij jou ben. Dankzij je begeleiding neem ik nu sterke, bewuste beslissingen. Ik kijk uit naar de rest van ons avontuur!

– Jolanda van Straten, therapeut


Heinrike is een rustpunt in een harde, prestatiegerichte maatschappij. Ze geeft je een andere visie op het leven en nodigt je uit om ervan te leren. Daarbij stelt ze zich volledig open, voelt ze je emoties aan en stelt ze de juiste vragen op het juiste moment. Dankzij haar leerde ik om mijn emoties te uiten, hun invloed op mijn lichaam te voelen en daarmee om te gaan. Mijn lichaam reageert er positief op, ik voel me veel beter! Heinrike gaf me ook de kracht om te geloven in mezelf en mijn wijsheid als mens en mama.

– Maaike Schellekens, lerares


Je voelde aan wie ik was en ondersteunde me met verschillende technieken op mijn weg naar mezelf. Zo zorgde je ervoor dat ik me fysiek en mentaal beter ging voelen. Bedankt daarvoor!

– H. G., brandweerman

Heinrike heeft het talent om mensen te begeleiden naar de kern van wat in hen omgaat. Ze laat je daarmee verbinden zodat je groeit vanuit de connectie tussen lichaam en geest.

--- blijft liever anoniem

Met één doeltreffende aanraking maakte Heinrike mijn hoofd, lichaam en geest wakker. Ik voelde het tot in het diepst van mijn vezels: verbinding! In de jaren nadien leerde ik haar kennen als een deskundig, betrokken en out of the box denkende coach. Zit jij in een veranderingsproces of begeleid je die processen? Dan is Heinrike een aanrader. Ze inspireert je en helpt je om mooie stappen te zetten.

– Monique Van Bokshoven, therapeut


Jouw begeleiding verrast en past niet in een hokje. Je vertrok telkens van mijn situatie en gaf me dan inzichten waarmee ik zelf aan de slag kon. Ik kreeg de ruimte om mijn eigen pad te vinden: je zei me nooit wat ik moést doen en dat werkt heel goed voor mij. Ook al wist ik soms niet wat ik nodig had, jij voelde het aan. Met je integriteit en krachtige energie ben je voor mij een inspiratiebron!

– Sofie Boonen


Hoe mag ik jou helpen?

 

IMG_0129.jpg
bottom of page